Zoek je iets origineels voor kerst? Kies een spiraal kerstboom!

Ben jij er ook zat van dat jouw kerstdecoratie er eigenlijk altijd hetzelfde uitziet? Kies dan een voor een spiraal kerstboom van hout! Hiermee krijg je toch die kerstsfeer waar je zo naar op zoek bent, terwijl het toch eens helemaal anders dan anders is! Een houten spiraal kerstboom is een goed alternatief voor een kunstkerstboom of een echte dennenboom. Je hebt hiermee eens een keer iets helemaal anders, terwijl het toch eenzelfde soort sfeer geeft. Bovendien kun je ook deze boom gewoon verlichten en versieren!

Voordelen spiraal kerstboom

De meeste mensen krijgen in december de neiging om het huis extra te verlichten en te versieren. Dat is niet zo vreemd, deze donkerste maand van het jaar vraagt daar eigenlijk gewoon om. Twijfel jij of een spiraal kerstboom iets voor jou is, dan zetten we hier graag wat voordelen ervan voor jou op een rijtje:

  • je haalt hiermee iets origineels in huis
  • je kunt de boom jaar na jaar blijven gebruiken
  • hij is heel gemakkelijk op te ruimen en neemt weinig ruimte in
  • je hebt geen last van uitvallende naalden
  • hij bevat geen gevaarlijke hars, zoals een echte dennenboom

Een van deze punten spreekt jou ongetwijfeld aan! Sommige mensen willen gewoon iets anders dan anders en kiezen daarom voor een spiraal kerstboom. Anderen zijn er zat van dat er ieder jaar een dennenboom gekapt of uitgegraven moet worden om hun huis op te vrolijken en zij zoeken een duurzamere oplossing. Weer anderen hebben eigen geen ruimte om een kunstkerstboom op te ruimen, omdat ze klein wonen. Dan is het fijn als je een alternatief hebt dat ingeklapt eigenlijk nauwelijks ruimte inneemt. Wie huisdieren heeft, zal het laatste punt erg prettig vinden, zo hoef je niet bang te zijn dat je dieren zich vergiftigen aan de hars. En iets dat iedereen zal waarderen aan de spiraal kerstboom, is dat deze geen naalden heeft die uit kunnen vallen. Want of je nu een echte dennenboom hebt of een kunstkerstboom, er vallen altijd naalden uit en deze vind je overal in huis weer terug!

Houtenkerstboom.com

Heb jij interesse in een spiraal kerstboom, dan is het natuurlijk de vraag waar je deze kunt kopen. Houtenkerstboom.com heeft dit type bomen in het assortiment in verschillende afmetingen. Het kleinste exemplaar is slechts 42 centimeter hoog, terwijl de grootste variant 190 centimeter meet. Of je nu klein woont of groot, zij hebben dus voor iedere situatie een passende maat beschikbaar! Je kunt hun spiraal kerstboom op een stander plaatsen, maar je kunt deze ook ophangen aan het plafond! Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het heeft verschillende voordelen. Zo neemt de boom minder ruimte in beslag, wat ideaal is in kleinere huizen. Kleine kinderen kunnen er niet meer bij komen en hij is ook buiten bereik van de huisdieren. Zo weet je zeker dat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan en dat de versiering niet uit de boom gehaald of geslagen kan worden. Zoek jij een alternatief voor je kunstkerstboom of een echte dennenboom? Dan kan de spiraal kerstboom van Houtenkerstboom.com voor jou dus een uitstekende keus zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *