polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren is een Amerikaans particulier bedrijf dat is opgericht door ontwerper Ralph Lauren. Het bedrijf is gevestigd in New York City en maakt producten variërend van traditionele vrijetijdskleding tot high-end luxe lijnen. Het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en heeft verkooppunten in Canada, Mexico, Japan, Thailand, Hong Kong, Italië en nog veel meer landen. Polo Ralph Lauren had in het fiscale jaar 2021 een omzet van meer dan een miljard dollar. Polo Ralph Lauren begon in Polo Ralph Lauren-vestigingen in vier steden in Amerika: New York, Los Angeles, Chicago en San Francisco. Daarnaast heeft het ook vestigingen op een aantal locaties in Europa en Azië. Het kwam voor het eerst onder de aandacht van de modewereld toen de toenmalige chief executive, Richard D. Blum, op het idee kwam om een ​​flagshipstore in New York te openen. Hierdoor kreeg het bedrijf meer bekendheid en begon het al snel uit te breiden naar andere locaties, waaronder Los Angeles, waar het sindsdien is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle modehuizen van het land.

Andere populaire locaties in de VS

Andere populaire locaties in de VS zijn de boetieks in zowel Manhattan als de binnenstad van New York City. Een grote attractie voor de winkel is de Madison Avenue-locatie in het centrum van Manhattan. Hier vindt u een van de meest populaire producten, de Polo Ralph Lauren Mad Men-collectie.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor uw dierbaren?

Als u op zoek bent naar het perfecte cadeau voor uw dierbaren, kunt u overwegen om Ralph Lauren herenkleding cadeau te doen. Er zijn online een aantal cadeau-opties beschikbaar, zoals gepersonaliseerde polo’s, geborduurde jassen, gegraveerde horloges, enzovoort. Als u echter indruk wilt maken op een zakenrelatie of een klant, wilt u waarschijnlijk een ander item kiezen, zoals het klassieke Polo Ralph Lauren-jack. Het is een zeer veelzijdig stuk en staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is als cadeau voor een zakenrelatie, maar ook voor een persoon. U kunt uw favoriete Polo Ralph Lauren-product vinden in een plaatselijke winkel en het ook online bestellen als u geïnteresseerd bent in een deal voor Amerikaanse modeontwerpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *