Houten spiegels

Spiegelshop biedt veel houten spiegels aan. Een spiegel met houten omlijsting geeft rust, een klassieke uitstraling en past thuis in bijna elk interieur. Een brocante spiegel past in een romantisch interieur, terwijl een houten spiegel als de Witte Stavanger meer thuis past in een klassiek interieur. We kijken naar een aantal beschikbare spiegels, hun kenmerken, prijs en weetjes.

Stockholm

De Stockholm is een houten spiegel die met diverse verkrijgbare maten vanaf €65,- te verkrijgen is. Het hout heeft een zachtbruine kleur en de houten lijst loopt schuin af. De zijkanten van de lijst zijn zwart. De Stockholm heeft een rustig klassieke uitstraling en kan passen in echt bijna elk interieur en in elke kamer. Bovendien is de spiegel bij spiegelshop in verschillende maten te verkrijgen. U kunt hem in de lengte of in de breedte ophangen, bijvoorbeeld boven uw bank in de breedte, of in de gang in de lengte. Zo kan de spiegel gebruikt worden als ‘pas’ spiegel om de juiste outfit te bekijken voor het uitgaan, of boven de bank als ‘show’ spiegel, waar hij meer als rustig klassiek object kan worden bekeken. De Stockholm heeft als belangrijkste kenmerk: vrij veel spiegel en vrij weinig lijst. De Nice Eiken heeft een dominantere lijst.

Nice Eiken

De Nice Eiken is een houten spiegels die wezenlijk anders is dan de Stockholm. De Nice Eiken heeft een dikkere en meer prominent aanwezige lijst van 9 centimeter. De kleur is lichter. Máár de spiegel heeft gemeen met de Stockholm spiegel dat hij bijna in elk interieur een toegevoegde waarde heeft. Wederom in verschillende maten, 8, te verkrijgen. De spiegel wordt thuis mét facet afgeleverd. Deze houten spiegel wordt met de hand gemaakt te Hengelo. Net als de Stockholm is de Nice Eiken gemaakt van klassiek Italiaans hout. De ambachtelijke manier van handwerk te Hengelo verzekert hoge kwaliteit in al zijn spiegels. Kijk eens verder op Spiegelshop voor meet houten spiegels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *