Hoe draagt u een horloge met stijl?

Of u een horloge nu wel of niet voornamelijk gebruikt om de tijd te meten of als statussymbool, u kunt niet ontkennen dat het een grote impact heeft op uw algehele look. Soms is het zelfs het eerste dat mensen aan u opmerken. Een horloge vertelt dus niet alleen hoe laat het is, maar vertelt ook veel over uw smaak en stijl. Gezien deze punten is het belangrijk om te weten hoe u een horloge met stijl kunt dragen, of het nu gaat om een ​​Zwitsers tophorloge zoals Rolex of een betaalbaar horloge zoals Seiko.

Formele Horloges

Minimalisme is een topprioriteit als het gaat om formele horloges. Over het algemeen zijn formele Horloges eenvoudig maar elegant om bij uw maatpakken te passen. Neem bijvoorbeeld de IWC Portofino of Frederique Constant Slimline. Deze horloges hebben meestal minimale complicaties op de wijzerplaat en gaan bijna altijd met een leren band. Ga voor een groot assortiment formele horloges naar Excluso.

Wanneer draagt u een Formele Horloges?

Wat betreft het formaliteit niveau van een horloge, behoren formele horloges tot de top van het niveau. Met andere woorden, dit zijn de enige acceptabele uurwerken die tijdens een white-tie- of black-tie-evenement kunnen worden gedragen. Afgezien van die evenementen, zouden deze horloges ook uw keuze moeten zijn tijdens een zakelijk formeel evenement waarbij van u verwacht wordt dat u er scherp uitziet.

Wat te dragen met een Formeel Horloge

Zoals de naam al doet vermoeden, moet een formeel horloge worden gedragen met een overhemd, samen met een pak of smoking. Het past ook goed bij iets minder formele kleding zoals een blazer of een Oxford-overhemd.

Het dragen van een Formele Horloges dat minder formeel is dan een zakelijke casual outfit, wordt meestal afgekeurd. Dus probeer ze te vermijden wanneer u een spijkerbroek en sneakers draagt.

Bron: https://www.excluso.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *