Ben je dol op boots?

Ben je dol op het dragen van enkellaarzen met je favoriete lente-outfit en over de knielaarzen als het koud genoeg wordt om ze uit je kast te halen? Nou, deze stijlgids voor laarzen is voor jou! Als je graag boots draagt ​​of vaker laarzen wilt dragen, maar inspiratie nodig hebt over de verschillende manieren om boots het hele jaar door te dragen, dan zul je deze blog geweldig vinden.

Soorten boots

Voordat we beginnen met het dragen van verschillende soorten boots, laten we eerst de verscheidenheid aan boots bekijken die je kunt kopen. Dit gedeelte behandelt de verschillende soorten boots, welke stijlen essentieel zijn en waar je op moet letten bij elk type schoen.

Er zijn twee manieren waarop je bootshopping kunt benaderen. Of je bent op zoek naar een paar boots die tien jaar meegaan en die je keer op keer kunt dragen, of je bent op zoek naar trendy boots die je misschien maar een seizoen of twee houdt. Trendy of klassiek, elke stijl is verkrijgbaar in verschillende prijzen, dus in de volgende secties ziet u winkelopties voor zowel trendy als klassiek. Als je op zoek bent naar een trendy laars, kun je het beste een meer betaalbare optie vinden, tenzij je een zeer hoog winkelbudget hebt, en investeert in de klassieke boots die je jarenlang zult dragen.

Enkellaarzen en boots

Dit zijn waarschijnlijk het meest populaire type boots om dagelijks te dragen. Ze zijn over het algemeen gemakkelijk te combineren met veel outfits en ze zijn mijn favoriete laars. Laarsjes eindigen precies bij de enkel, terwijl enkellaarsjes een tot tien centimeter boven de enkel kunnen eindigen. Als de boots hoger gaan, zouden ze een halfhoge laars zijn. Het is gemakkelijk te onthouden, waar de laars ook eindigt op dat deel van je been, zo heet de laars. Enkellaarzen, kuitlaarzen, knie- en dijhoge boots of over de knie boots zijn de belangrijkste soorten boots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *