Bedrukte aanstekers weggeven: altijd een succesvolle marketingtruc

aanstekers

Dat je als bedrijf tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder goede website en online marketingstrategie kunt, dat is inmiddels bij de meesten wel bekend. Echter houdt dit alles nog niet in dat je reclame maken buiten internet om helemaal kunt weglaten. Offline promotie maken is namelijk nog altijd goed om je naamsbekendheid en je zichtbaarheid te vergroten. Een van de manieren waarop dat doorgaans het best lukt is via promoartikelen. Dit zijn artikelen met bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf erop, soms aangevuld met summiere informatie over je producten of diensten. Een van de beste methodes dit te doen is aanstekers bedrukken en deze vervolgens gratis uitdelen. Je zou deze dan bijvoorbeeld gratis bij een bestelling kunnen meegeven, maar ook kun je ze op pakweg een beurs uitdelen. Het bedrukken van aanstekers is uiteraard iets dat je uitbesteedt. Lees hieronder waar je dan rekening mee kunt houden. 

aanstekers

Kies een bedrukkingsspecialist die hieraan voldoet

Wanneer je een externe specialist zoekt voor het laten bedrukken van een groot aantal aanstekers, kies er dan een die aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Een flexibel bureau heeft altijd de voorkeur. Dit zie je bijvoorbeeld aan meegaandheid wat betreft het aanleveren van de afbeelding of de tekst die je wilt laten drukken. Dit moet kunnen via e-mail, door het te uploaden of door een cd-rom of USB-stick per post op te sturen.
  • Men behoort over een uitgebreide kleurenwaaier te beschikken waarin je (de achtergrond van) de aanstekers kunt bedrukken.
  • Als je ziet dat de drukker meerdere druktechnieken beheerst en toepast, dan weet je dat de kans groot is dat je te maken hebt met een ware specialist.
  • Je hoort eigenlijk wel een gratis drukproef te krijgen van de drukker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *