3 mmc bestellen?

Welkom bij de Poederboer, de webshop voor de verkoop van Research Chemicals zoals 3 mmc. Onze Research Chemicals zijn lab getest, en 100% zuiver. U vraagt u misschien af, hoe kan onze website deze stof legaal verkopen? Omdat 3 mmc niet op de Opiumlijst staat en daarom onder de warenwet valt, betekent dat dit niet voor menselijke consumptie mag worden verkocht, en alleen als Research Chemical voor onderzoeksdoeleinden. De wettelijke status heeft niks te maken met de risico’s, en het blijft een stof waar weinig over bekend is. Daarom leveren wij alleen 100% zuivere labgeteste 3 mmc. 3 mmc bestellen? Dat kan veilig, snel en discreet bij de Poederboer!

Wat is 3 mmc?

3 mmc is een partydrug die zorgt voor een euforisch, opgewekt en energiek gevoel. Steeds meer mensen onderzoeken 3mmc, omdat deze stof minder vervelende na-effecten heeft als bijvoorbeeld XTC. 3 mmc is een synthetische stof, die vaak de opvolger van 4 mmc wordt genoemd. De stof is het werkzame deel van de khat plant, die een natuurlijke drug khat levert. Khat wordt al eeuwenlang gebruikt, maar over de synthetische vorm 3 mmc is nog weinig bekend. 

Wilt u 3 mmc bestellen? Op onze website wordt deze Research Chemical in 3 verschillende vormen aangeboden:

  • Poedervorm
  • Kristalvorm
  • Capsulevorm

Hoelang werkt 3 mmc? Dit verschilt natuurlijk per methode van inname. Neemt u de stof oraal in? Dan werkt het ongeveer 4 tot 6 uur lang, en duurt het tussen 10 en 60 minuten voordat de effecten werken. Snuift u 3 mmc? Dan is de werkingstijd minder lang, maar 2 tot 3 uur. De effecten beginnnen echter wel bijna direct. 

De gebruiker van de stof zou effecten ervaren die vergelijkbaar zijn met de effecten van XTC, MDMA en cocaine. Dit effect is het grootst bij de eerste keer gebruiken van deze stof, maar het is ook afhankelijk van de genomen hoeveelheid, iemands grootte en gewicht, gezondheid, sterkte van de drug en of de persoon er aan gewend is. Al deze factoren bepalen hoeveel u merkt van deze stof, dus het is handig om eerst onderzoek te doen. 

De juiste dosering van 3 mmc is 1,5mg per kilogram lichaamsgewicht. Weegt een proefpersoon dus 100 kg? Dan is de optimale dosis 150mg. 

3 mmc bestellen bij de Poederboer

Er zijn diverse webshops, smartshops en winkels waar u 3mmc kan bestellen. De Poederboer is een jong gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Research Chemicals. Wij werken met alleen 100% zuivere 3 mmc, dat volledig getest is een lab met alle benodigde certificaten. De Research Chemicals worden altijd discreet verzonden, wat in houd dat het adres waarvan het artikel verzonden is niet wordt vermeld op het pakket, zowel als de inhoud. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via een van onze socials. Zo kan u ons altijd contacteren via whatsapp, e-mail of telefonisch. Daarnaast hebben wij ook een facebook en instagram pagina, voor alle informatie die u nodig heeft. 

Neem dus snel een kijkje op onze website voor 3 mmc bestellen, en ook andere research chemicals die wij aanbieden. Vind nu de stof waar u naar op zoek bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *